Godis
Tuggummi sockerfritt
Tuggummi är ett populärt godsak som även kan vara ett sätt att få i sig vissa näringsämnen. Sockerfria tuggummiprodukter är ett alternativ för den som vill minska intaget av socker. Det finns många olika typer av sockerfria tuggummi som innehåller olika näringsämnen. På livsmedelsdata.se kan du få information om olika typer av tuggummi och deras innehåll.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 352 | Energi |
Energi (kj) | 1474 | |
Protein (g) | 0.6 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 0 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 86.1 | |
Kalcium (mg) | 2355 | Mineraler |
Järn (mg) | 10 | |
Fosfor (mg) | 4 | |
Selen (µg) | 0 | |
Zink (mg) | 0.1 | |
Magnesium (mg) | 186 | |
Folat (µg) | 0 | |
Jod (µg) | 0.2 | |
Kalium (mg) | 87 | |
Natrium (mg) | 102 | |
Salt, NaCl (g) | 0.3 | |
Vitamin A (RE/µg) | 0 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0 | |
Vitamin B12 (µg) | 0 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0 | |
Vitamin E (mg) | 0 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 0 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 0 | |
Tiamin (mg) | 0 | |
Riboflavin (mg) | 0 | |
Niacin (mg) | 0 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 0.1 | |
Sockerarter tot. (g) | 0 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 0 | |
Disackarider (g) | 0 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 0 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 0 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 0 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 0 | |
Vatten (g) | 3.5 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 9.8 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket